Yritys

Enersys on toiminut vuodesta 1985 alkaen lämpöpumppujärjestelmien parissa. Olemme olleet mukana kehittämässä Suomen lämpöpumppualaa eri vuosikymmenillä, jonka takia kokemuksellamme on vankka pohja. Palveluidemme perustana on korkea osaaminen talotekniikan eri osa-alueilla, mukaan lukien kylmätekniikassa.

Enersys yrityksenä

Olemme erikoistuneet suuriin ja keskisuuriin järjestelmiin, joissa yhdistyvät lämmitys-, jäähdytys- ja erilaiset lämmönlähteet. Toimimme koko Suomen alueella.

Suunnittelemme kohteet yksilöllisesti elinkaarikustannukset huomioiden, jotta löydämme asiakkaillemme mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. Yksi vahvuuksistamme on laitetoimittajariippumattomuus, jonka vuoksi voimme suunnitella kohteeseen aina sopivat lämpöpumput ja muut komponentit.

Meille keskeisenä toiminta-ajatuksena on asiakaslähtöisyys. Pyrimme löytämään asiakkaalle energiatehokkaimmat ratkaisut sekä tarjoamaan hankkeiden läpivientiin liittyviä palveluja aina asiakkaan tarvitsemassa laajuudessa. Nykyään Enersys on RGE Holding Oy:n omistuksessa.

Ota Yhteyttä

Ota yhteyttä